free statistics Ronnie Flex Skip to main content

Ronnie Flex

De kleine meid heet voluit Rémi Ayoki Plasschaert meldt de trotse vader op Instagram. Plasschaert started making music at a young age.


Post X Ronnie Flex Post Malone Love Post Rappers

Hij is momenteel volop aan het touren geeft binnenkort een concert in Paradiso én hij kan elk moment vader worden.

Ronnie Flex. Ronnie Flex zijn sterrenbeeld is Ram en hij is nu 29 jaar oud. 112 rows Ronnie Flex is de artiestennaam van Ronell Langston Plasschaert Capelle aan den IJssel 16 april 1992 een Nederlandse rapper zanger en producer. Welkom in ons warme thuis.

Ronnie Flex en Demi de Boer zijn ouders geworden van een dochter. Ronnie Flex 29 liet de drugs achter zich. Rapper Ronnie Flex 29 en zijn vriendin Demi de Boer hebben hun eerste kindje samen verwelkomd.

Hij maakte deel uit van collectief New Wave dat in 2016 de. Ronell Langston Plasschaert geboren te Capelle aan den IJssel Netherlands. Ronnie Flex met Ronnie gaat naar huis op 16 oktober 2021 in DeLaMar.

Daarmee scoor je fans maar kan je ook mensen verliezen. Ronnie Flex 29 gaat een drukke periode tegemoet. Leuk babynieuws want Demi de Boer 25 en Ronnie Flex 29 zijn.

Samen met zijn vriendin Demi de Boer 25 verwacht de rapper een kindje. Ronnie Flex voelde zich zo eenzaam dat hij zijn album Remi vernoemde naar de hoofdpersoon uit Alleen op de Wereld een roman van de Franse schrijver Hector Malot. Ronnie Flex Deuxperience Band - najaarstourHaal nu je tickets via httpbitlytourronnie NOV10 Doornroosje NijmegenNOV17 Poppodium 013 TilburgDEC2 Pa.

Hij staat onder contract bij platenlabel Top Notch en verwierf bekendheid met zijn hit ZusjeAndere bekende hits zijn Zeg dat niet en Drank Drugs waarop Lil Kleine ook te horen is. Achter een sterke man staat natuurlijk een nog sterkere vrouw. Ronnie Flex is weer terug van weggeweest.

Op 16-4-1992 is Ronnie Flex bijnaam. Ronell Langston Plasschaert Ronnie Flex is een Nederlandse rapper en producerHij werd bekend met zijn hit Zusje maar brak pas echt door met Drank Drugs waarop Lil Kleine ook te horen isDit nummer veroorzaakte veel ophef maar bleek een grote hit. Ronnie maakte ook deel uit van het collectief New Wave dat de Popprijs 2015 kreeg uitgereikt.

Ad Tickets Nu Hier Beschikbaar Beveilig Snel Je Zitplaatsen Nederland Tickets 2021. Hij wordt daarmee voor de tweede keer vader. Ronnie Flex is zon artiest die het hart op zijn tong heeft.

In 2012 he got his first hit in the Netherlands with his song Soldaatje which he made. Theaters Tilburg schouwburg Koop tickets. Ronnie Flex 29 echte naam Ronell Plasschaert werpt in de eerste aflevering van Ronnie.

Hij zit in een nieuwe positieve levensfase en daarbij hoort ook zijn nieuwe album Altijd samen. Ronnie Flex 29 heeft zojuist heuglijk nieuws bekendgemaakt. Afgelopen week dropte hij een nieuwe plaat samen met niemand minder dan Bilal Wahib en we hoeven vast niet meer lang te wachten op een album.

Ad Tickets Nu Hier Beschikbaar Beveilig Snel Je Zitplaatsen Nederland Tickets 2021. De band met zijn vader is nog steeds niet goed omdat hij deze niet ziet of spreekt omdat hij als producer in LA werkt. Demi de Boer en Ronnie Flex hebben dochter gekregen.

Ronnie Flex The Fam vanaf februari door Nederland en België met clubtour. Met zijn eigen instrument autotune en ondersteund door een fenomenale 9-koppige band komen zijn Caribische roots meer naar de voorgrond en is stilstaan geen optie. Voor altijd samen een kritische blik op twee kamers van zijn.

Nog geen vier jaar geleden leek zijn leven vooral in het teken van het tweede te staan. Het broertje van Ronnie flex. Een unieke kijkje achter de schermen bij een van de grootste artiesten van Nederland.

De rapper en de dochter van Ronald de Boer hebben het meisje Rémi genoemd meldt de artiest maandag op Instagram. His birthday what he did before fame his family life fun trivia facts popularity rankings and more. De muzikant is anno 2021 bekend van Expeditie Robinson Niemand Niet omdat het moet Drank en Drugs.

Ronnie Flex 29 is gestopt met blowen en krijgt weer een kind. Het wordt het eerste kindje voor Ronnie. 22 oktober 2021 2015.

Zijn vader was er niet tijdens zijn jeugd en zijn moeder voedde hem daarom alleen op. Nu is Ronnie Flex 29 er klaar voor om zijn kindje met de wereld te delen. Eén nummer in het bijzonder weet hem telkens weer te ontroeren zo vertelt de zanger in zijn Videoland-docuserie Ronnie.

Vier jaar lang schreef en sleutelde hij aan zijn nieuwe album Altijd Samen. Door melissavkoldam op 05 oktober 2021 - 1513 Ronnie Flex Ronell Langston Plasschaert is de afgelopen jaren. 990k Followers 1160 Following 122 Posts - See Instagram photos and videos from NORI ronnieflex.

21 oktober 2021 2000. Misschien wordt je kinderwens wel groter als je opgroeit zonder vader omdat je zo graag wil. Hier zien we een hele andere kant van Ronnie Flex.

Rapper Ronnie Flex 29 wordt voor de tweede keer vader. De vriendin van Ronnie Flex Demi de Boer wacht hem thuis op na zijn drukke studiodagen. Ronnie Flex gaat naar huis.

Dat heeft hij woensdagmiddag laten weten op zijn social media. Ronell Langston Plasschaert born 16 April 1992 known professionally as Ronnie Flex is a Dutch hip hop performer and rapper. Onlangs kwam Ronnie Flex zijn nieuwe album Altijd Samen uit en hiermee trekt hij in het voorjaar van 2022 met The Fam door Nederland.

Ronnie groeide op met zijn Surinaamse moeder in Capelle aan den IJssel. Hij stopte met blowen én wordt weer vader.


Ik Ben Sanne Ik Hou Van De Muziek Van Ronnie Flex Zangers Beroemde Mensen Muziek


Ronnie Flex Kleding Stijlen Rappers Zangers


Rappers Hilarisch Citaten


Ronnie Flex Beroemdheden Rappers


4 5 Ronnie Flex Songtekst Songteksten Liedjes Rappers


Ronnie Flex Artiesten Zelfgemaakte Verjaardagskaarten Digitale Prints


Ronnie Flex Smile Rappers


Ronnie Flex


Ronnie Flex By Jitske Schols Mens Photoshoot Poses Photography Poses For Men Photoshoot Poses


Ronnie Flex Look A Like Fly Rio


Ronnie Flex Rappers Artiesten


Ronnie Flex Remi Hip Hop Albums Album Covers Cover Artwork


Ronnie Flex Shirt And Tattoos By Stay Classy Tattoo Mooie Mannen


Ronnie Flex Rappers Mooie Mannen Mannen


Martin Knip Fotografie Hobbyfotograaf In Lelystad Flevoland Zangeressen Acteurs Zangers


Lyrics Ronnie Flex I Like Ronnie Because He Have An Original Sound And Together With Lil Kleine Or Someone I Like Him The Mo Zangers Beroemde Mensen Rappers


Ronnie Flex Rotterdam Icoon


Pin Van Juul Pieper Op Ronnie Flex Amsterdam Achtergrond Achtergronden


Ronnie Flex Grillz Rappers Nederland

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar